Biztonsági előírások

A honlapon található készülékek kísérleti eszközök, melyeket szerte a világban milliók alkal- maznak 20-25-30 éve, sok jó eredménnyel. De ez nem azt jelenti, hogy orvosilag engedé- lyezett eljárásról lenne szó. Az orvostudomány a különféle TENS készülékekkel alacsony- frekvenciás idegi stimulálást végez, illetve a nagyfrekvenciával (pl. ultrahang, rövidhullám) a felületi kezeléseket. Ezek a kezelések csak a tüneti fájdalom enyhítését szolgálják, ilyenkor sem az OK keresése történik.

Dr. Hulda CLARK által kutatott terület, közzé tett eredményei viszont nem "hatják" meg a nyugati orvoslás által kiképzett orvostársadalom nagy részét.

Valamennyien tisztában vagyunk vele, hallhattuk éppen eleget, hogy a gyógyszeripar a világon a második legjövedelmezőbb iparág. Ezt a pozíciót természetesen nem adják fel a világot uraló erők - jól néznénk ki, ha a daganatot mellékhatások nélkül, napok-hetek alatt, filléres költséggel meg lehetne szüntetni... Ugye, abszurd a dolog? Vagy mégsem annyira?

Tehát vegye komolyan az alábbiakat:

A készülékek bármilyen jellegű alkalmazása csak ezen biztonsági előírások megértésével kezdhető meg!

Ezek a készülékek a törvényes előírások alapján nem minősülnek gyógyító készüléknek,
hanem az úgy nevezett "közérzet javító készülékek" csoportjába tartoznak.

1. A készülékek használata nem helyettesítheti az orvosi diagnosztikát, kezelést. Nem számítanak regisztrált gyógyászati eszközöknek, ezért csakis saját felelősségére alkalmazhatja! Saját magán kell a hatásokat megismernie! Ahogyan a gyógyszerekkel, kezelésekkel is kísérleteznek az orvosok az emberen, jelen pillanatban is ez történik, csak éppen a felelősség önmagunk iránt már nem más ember kezében van!

2. Várandós kismamák, szívritmus-szabályozót használók, epilepsziában szenvedők ne alkalmazzák!

3. A készülékhez csak 9V feszültségű, 6F22 típusú tartós, féltartós szárazelemet vagy akkumulátort szabad használni. Külső tápegységet soha ne alkalmazzon – életvédelmi okok miatt! A "kínai" filléres tápegységek gyártástechnológiája alapján a primer-szekunder oldal közötti villamos szigetelési szilárdság jó, ha eléri az 1kV-ot, miközben a szükséges érték 4kV lenne. Így ezeket a készülékeket nem használhatjuk olyan esetben, amikor fémesen megfog- hatjuk az általa táplált berendezést (lásd - elektródákat fogunk kézbe....). Az elektromos hálózatban ilyen túlfeszültségek a környéken létrejövő villámcsapás következményeként alakulhatnak ki.

4. Hosszabb tárolás esetén az elemet vegye ki a készülékből, hogy az elemből esetlegesen kifolyó vegyszerek ne károsítsák a készüléket.

5. Kimerült elemet csak veszélyeshulladék tárolóba helyezzen, sok helyen átveszik.

Vissza a NYITÓLAP-ra